Direktlänk till inlägg 20 november 2015

Boracay

Av martina jönsson - 20 november 2015 16:35

Hellu!
I morgon avslutas våran vistelse på paradis ön boracay, vi har spenderat ca en vecka här!
Tanken var att vi skulle ha rest vidare i torsdags men eftersom Mr Obama var på besök så var i princip alla inrikesflyg inställda så då tänkte vi att vi stannar en natt till och åker på fredag istället, det ända problemet var att alla flyg på fredagen var fullbokade så lördag vart det till slut. Men det finns ju värre ställen att vara det på än i paradiset!

Imorgon bär flyget av till huvudstaden Manila där vi får lov att stanna en natt innan vi förhoppningsvis kan ta ett flyg typ puerto princessa och sedan därifrån en 6 timmars bilresa upp till el nido. Jag tror inte att någon utav oss är så jätte taggade på den hör resan men från vad vi har hört om stället så kommer det nig vara värt det!

Boracay är underbart! Inte nog med att vi bor 40sekunder från en av världens top 10 finaste strönder utan vi har träffat så många underbara människor!
Vårt hostel är underbart och alla håller ihop, dessutom har dom pasta night 2 ggr/v vilket innebär gratis mat och live musik, ytters trevligt!

Andra kvällen här så träffade Maria och Malin två as sköna killar som vi har hängt med, dom tog oss bla till ett ställe som heter spider house vilket är både ett hostel och en resturang som ligger väldigt långt upp i norr på ön, ca 30 min strand promenad plus lite bergsklättring-men wow vilket ställe, därifrån har man de absolut bästa platserna för solnedgång, man kan bada och dessutom väldigt bra mat! Så där hängde vi två eftermiddagar!

Utöver det så har det varit strand och bar häng som stått på schemat!
Och igår så mötte vi upp ett par svenskar Martina och Elsa. Martina är min (Martinas) systers pappas frus dotter! Lite långsökt men vi hade det så trevligt och tog självklart med dom till spider house, och sen vankades det utgång på kvällen!

Försöker slänga in ett par bilder som ni kan dregla lite över!

Berget som man måste gå runt/igenom för att komma till spider house

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Propeller plan...

[Bild]

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av martina jönsson - 18 december 2015 13:41

Skulle inte påstå att vi vart särskilt duktiga på att hålla igång det här på senare tid... Allt för upptagna helt enkelt ;) Efter phu quoc tog vi vårt pickpack och åkte till Mekong Delta, där de är kända för sin "River market". Hamnade på ett litet g...

Av martina jönsson - 6 december 2015 14:55

Hallå där hemma vi befinner oss just nu på ön Phu quoc som är längst ner i Vietnamn och väldigt nära till Cambodja (från norra delen av ön kan man se Kambodja) efter en 12 timmars resa med både sov buss och båt kom vi fram, otroligt trötta och slitna...

Av martina jönsson - 3 december 2015 16:29

Tjabba bloggen! De var ett tag sen jag(Malin) bloggade pga att jag tappade min kära iPhone i toaletten när vi va på Gili air och den total dog! Jag försökte stoppa den i ris men det fungerade inte så när vi kom tillbaks till Bali så köpte jag en bill...

Av martina jönsson - 27 november 2015 11:26

Nu är vi i El nido som ligger norrut på ön Palawan. Mötte även upp Arne på vägen och därmed är vi nu fyra resande själar. Var tvungen att ta en 5,5 timmars nattbuss från flygplatsen till El nido vilket inte var det mest bekväma jag upplevt men sparad...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards