Alla inlägg under november 2015

Av martina jönsson - 4 november 2015 11:02

Imorse lämnade vi gili trawanga för att påbörja våran 25timmars resa till Filippinerna, efter att ha väntat i värmen på färjan i 1,5 timme så dök den äntligen upp! killarna som kontrollerade våra biljetter berättade att det ingick gratis shuttelbus som vi kunde ta till flygplatsen.
När vi kom fram till hamnen var kl redan 3 på EM och vårat plan skulle gå straxt efter 8 men vi hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta till flygplatsen.
När vi går av båten och är åter igen på fastmarken får vi förklarar för oss att det inte alls ingår någon shuttelbus... Och en sekund senare var vi omringade av taxi Chafförer, tillslut kom vi överens och satte oss i bilen mot flygplatsen!
Väl framme på flygplatsen inser vi att ALLA flyg är inställda i minst ett dygn pga ett vulkan utbrott som skett i Lombok! Så förhoppnings vi har detta lagt sig i morgon så kan vi fortsätta våran resa redan då!

Av martina jönsson - 2 november 2015 15:55

Ännu en dag i paradiset har gått, det blir svårare och svårare att hålla kolla på vilken veckodag och vilket datum det är eftersom vi nästan bara använder termer som "om två dagar eller för fyra dagar sen" osv.
Så om två dagar tar vi färjan tillbaka till Bali där vårat flyg till Filippinerna avgår! Vi hoppas att vädret i Filippinerna blir något bättre än det verkar vara där just nu så håll tummarna för oss!

Halloween spenderades först på en party båt under dagen sedan kom vi hem käkade middag lite snabbt och så var det dags att dra ut på "stan" för alla utom mig (Martina) för jag mådde inte så bra den kvällen!
Ett annorlunda halloween men definitivt rolig!
Igår kände vi för att ta det lite mera lugnt så jag Malin, mini och en kanadensare vid namn Jenna begav oss till den norra sidan av ön där vi skulle hitta den klassiska gili t gungan!
Vandringen tog en dryg halvtimme i fruktansvärd värme så när vi kom fram la vi oss i första bästa skugga och sov en stund, innan det var sagt för photosesion!

På kvällen gick vi alla (ca7 pers från hostlet) ut och åt på night market, super mysigt ställe med alla möjliga olika stånd, och dessutom otroligt billigt! :p när alla var mätta och belåtna började vi vandra mot utomhus bion på stranden den senaste transformers filmen visades.

Imorgon bitti är det dykning som står på schemat. Ska till sharkpoint där du kan se allt från hajar och bläckfiskar till sköldpaddor så det ska bli väldigt kul faktiskt!

[Bild]

Peace out ???

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards